Merhaba,
Bu anlatacağım durumu 2 3 aydır yaşıyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle belirtmem gerekli, kesinlikle 3. Taraf uygulamalarla pek alakam yok. Nedenini sizde şaşıracaksınız.
Şimdi asıl meseleye gelelim birkaç gün önce arkadaşım instagram çerezlerini bana at dedi bir proje geliştiriyorduk. Çerezleri kopyaladım ve ona attım fake bir hesaba ait. Neyse arkadaşım bakamadı mesaja gece baktı ve çerezin çalışmadığını söyledi çerezde şu şekildedir örn: "64s234%j453432d" buna benzer bir çerez kopyaladım direk ona attım eminim. Ardından bana cevap verdi ve çerezin çalışmadığını söyledi sonra dikkatli bir şekilde baktım arkadaşıma rastgele sayı atmışım. "197bdPCav9GEgs9vK7Nb1R12emJnbmFNfr" sayı bu ama benim ona kopyalayıp attığım "64s234%j453432d" bu sonradan anladım kopyaladığım şeyi aslında kopyalayamıyorum. Biraz dikkatli baktım ve bunun bir BTC Adresi olduğunu gördüm hemen doğrulamak için Block Chain'de sorguladım, evet böyle bir BTC Adresi bulunmakta. Sonra aradan 1 2 gün geçti ve arkada çalışan uygulamalara baktım tanımadığım bir çalışan uygulama göremedim, sonradan bir tanesini buldum ve sonlandırdığımda kopyaladığım şeyi kopyalayabiliyordum. Az önce de bir tasarım yapıyordum ve internetten bir sayı kopyaladım ve Adobe'de yapıştırdım yine aynı BTC Adresi yine çıktı.
NOT: Her kopyaladığınız şeyde olmuyor ya sayı olacak yada BTC adresine benzer bir sayı sıralaması olmak zorunda yoksa çalışmıyor

.
Bilgisyarında BTC İle ilgilenen arkadaşlar daha dikkatli olurlarsa sevinirim. Sanırım bu yöntemle bir tane arkadaşımızı burda tokatlamışlardı.
Block Chainde Kayıtlı olan BTC Adresi
Tasarım Yaparken Başıma Gelen BTC Adresi (Aynı BTC)