Olan olmuş keşke şöyle yapsaydın keşke böyle yapsaydın demek yerine çözüm odaklı düşünmek gerekiyor.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Bu durum hepimizin başına gelebilirdi. Biliyorum miktar büyük ama unutmayın ki kazanılmayacak veya kurtarılamayacak bir miktar değil. Blockchain üzerinden o parayı almayız ama o tokenin sahiplerinin yaklaşımı güzel olmuş. Adaletli bir şekilde size yardım etmek istemiş. (Elbette reklamlarıda olacak). Reddit postunuzda sadece bir cümle var ve insanlardan sadece evet demelerini istemişsiniz. Tokenin sayfasında da sizinle ilgili bir post göremedim. Bence durumu burada anlattığınız gibi tüm samimiyetinizle ve birkaç kanıtla (ekran resmi, işlem txid, yetkiliyle konuşmanız vb.) ingilizce olarak postu açarsanız daha iyi olur. Böylece daha hızlı bir şekilde parayı alabilirsiniz.

Tekrardan geçmiş olsun hocam. Canınızı sıkmayın, umudunuzu kaybetmeyin. Biz arkanızdayız.

Not: Reddit postuna yorum yaptım, yukarı çıkması için +1 verdim. Ancak dediğim gibi postu daha güzel hazırlayın, böylece globalinde desteğini alabiliriz.