Aslında markasından ziyade Emiş gücü ve şarj süresi önem taşıyor. Ben çok araştırma yapmıştım. Bütçem dolayısıyla İROBOT'un en düşün modelini aldım resmen canavar. Evimde sallanan tarzı bir sandalye var resmen ayak tümseklerini aşıyor. Traktör tekeri gibi tekerlekleri var.
İlk başlarda hem evi süpürsün hem mop yapsın diyodum ama iyi ki öyle almamışım. Çünkü normal paspas yapınca bile 2 dakika da 1 vileda suyuna batırıp çıkarıyoruz. Habire robotun peşinde koşup mop yıkamak çok saçma olacak bana göre. Tavsiyem ikisi bir değil tek almanız.
Bunun dışında Haritalama özelliği inanılmaz fahiş fiyat taşıyor. Bu sizin için önemli mi bunu cevaplayınız kendiniz açısından. Benim aldığım modelde haritalama özelliği yok bi kaybım da yok. İStediğim odaya koyup kapayı kapıyorum temizliyor. Telefondan wifi ile de çalıştırıyorsunuz sadece istediğiniz odaya gidemiyor da her yeri temizliyo bundan daha iyi ne olabilir
Şarj süresi de evin büyüklüğüne göre değişiyor. Ancak robot evde ilk zamanlar çok efor sarfediyor inanılmaz bir pislik çıkarıyor. Şarj ilk zamanlarda bıraz fazla sıkıntı olabiliyor. Ama zaman geçtikçe evde toz, pislik kalmadığı için şarj da gitmiyor.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik