Ahhh o dıjj güjjler iktidarda olduklarında değil de devrildiklerinde destek atmışlar anlaşılan.
Neyse ben güzel şeyler yazdıydım ama buna da cevap vereyim. Sadık Albayrak imiş ilk videodaki kişi. Videonun tarihiyle ilgili 2 tarih öne çıkıyor: 2017 ya da 2020.
2016-2017 sezonunda Trabzonspor 6. sırada
2017-2018 sezonunda Trabzonspor 5. sırada
2020 yılı desek ki facebook'ta gördüm videoyu Şubat 2020 tarihli bu da en iyi ihtimalle 2019-2020 sezonunu işaret eder
2019-2020 sezonunda Trabzonspor 2. sırada. Şampiyon Başakşehir.
Bu sözü edilen dıjj güjjler ne kadar beceriksiz ki Başakşehir'in Trabzonspor'un 4 puan önünde şampiyon olmasına izin vermişler.
Berat Albayrak'ın bakanlık dönemi 2015-2020 yılları arası görünüyor. Yukarıda tablo zaten ortada eksik kalan 2015-2016 yılında Trabzonspor sezonu 12. sırada bitirmiş.
Bu dıjjj güjjler, bu damat/devlet destekleri nasıl bir destekmiş ki 7 senedir bir türlü şampiyon yapamamış da Marek Hamsik, Nwakaeme, Visca, Cornelius, Uğurcan, Bakasetas, Abdulkadir... gibi taraflı tarafsız herkesin gıpta ile izlediği kadrosuyla ve daha 5 hafta öncesine kadar (ki o zaman da aynı edebiyat dönüyordu) Fenerbahçe'ye 17, Galatasaray'a 32, Beşiktaş'a 24, en yakın rakibi Konyaspor'a 15 puan fark attığı bir sezonda şampiyon yapmış...
Neyse, futboldan çok anlamam ama bugün uzun zamandır izlediğim en iyi maçı izledim diyebilirim.
Tüm takımların önümüzdeki sene harika kadrolar kurup keyifli, kinsiz, eğlenceli maçlar izletmesi dileğiyle.
Ek: Yukarıdaki veriler ortadayken destek olayını anlayamadığım için yazdım.