Ya uzun süredir işten güçten goygoy yapmamışım, özlemişim birazda... tekrar saol alıntıladığın için.
Benim bulunduğum ilçe CHP li, yetkili bir abi ile 2019 seçimi öncesi konuşuyoruz (Kendisi de aday söylemeyeyim) yüzüne karşı dedim ki;
Ben üniversite mezunuyum beni temsil edecek olanda üniversite mezunu olmalı.
- Ben orta okul mezunuyum dedi.
Olabilir ama ben yine de üniversite mezunu olmasını tercih ederim dedim. (Bu arada belediye başkanı üniversite mezunu) Bozuldu tabi. işte üniversite mezunları da her işi bilmiyor falan filan demeye getirdi.
Vel hasıl, CHP içinde bile pek sevmezler beni, yüzüme karşı söylemeseler bile biliyorum.
-----
Pandemide gece sokağa çıkma yasağının olduğu dönemde.. bir alacak nedeniyle.. Bursa'ya gittim. Tabi önce karakola uğradım gece... karakol nöbetçi amiri ile durumu konuştum... dedim sabah ben bu kişinin yanına gideceğim... yanıma polis verir misiniz? Amir, çıksın, olay çıksın dedi. Sonra ekledi... "bu kadar iyi olma" diye... O an aklıma gelmedi ki söyleyeyim.
Ben iyi değilim, insanlar kötü diye... Neyse sabah adamı aradım... geldim, paramı şuraya getir diye.. getirdi... olaysız çıkıp evime geldim...
olaylar olaylar...
İyi geceler...
Amir haklı 😂 O kadar iyi olmaya gerek yok.
İyi geceler.