Bir Trabzonsporlu olarak Antalyaspor'u tebrik ediyorum.

Şampiyonluk çekişmesi Trabzonspor ile Antalyaspor arasında olsaydı bu kadar hırslı, bu kadar saldırgan, bu kadar harika oynarlar mıydı bilmiyorum. Başkanları falan büyük prim vaat etmiş olmalı. Sebep yok ama neden olmasın? Böylesine hırslı bir takımı izlemek açıkçası keyif verdi. Adamlar bize sahayı dar etti desem yanlış olmaz. Bizim klasik golden sonra yaslanmamızın da buna etkisi var fakat Antalyaspor belki sezonun belki de tarihinin en iyi futbolunu oynamış olabilir. Teknik direktörü, oyuncuları şampiyonluk maçında gibi davranıyordu. Helal olsun. Seneye inşallah şampiyonluğun favorilerinden olurlar.

Bir de ekleme yapayım; özellikle son 3-4 senedir devlet destekli, damat destekli, hükumet destekli edebiyatı gırla gidiyor. Bu edebiyat gırla gidiyor ama
2020-2021 yılında 4.
2019-2020 yılında 2.
2018-2019 yılında 4.
Nasıl bir destek ise bu Başakşehir bile şampiyon oldu da Trabzonspor olamadı. Ama damat/devlet destekli edebiyatı hep oldu. Bu sezon ise daha sezonun başlarında başlamıştı.

Neyse, futbol bu. Sevinelim, üzülelim ama birbirimizi kırmayalım. Benim çocukluğum Fenerbahçe altyapısında arkadaşımın idmanına gitmekle, Dereağzı'nda takımın idmanını izlemekle, maç günü bileti olmadığı eski stadın duvarlarına tırmanan abilerimi izlemekle geçti. İkinci takımım Fenerbahçe'dir. Bu kin iki takım için de gereksiz ve maalesef uzatıldıkça uzatılıyor. Gerek yok 2 günlük dünya için... Daha geçen sene pıtır pıtır ölüyorduk... Şimdi ortalık duruldu boş sebeplerle birbirimizin gırtlağına çökmeye çalışıyoruz.