Zebellah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler ikinize de, ilham verici ve insanı gaza getiren bir yazı olmuş. Bir kaç sorum olacak zaman ayırır cevaplarsan çok sevinirim.
1) Tamamen size ait oyun videoları mı yoksa ünlü oyunculardan mı?
2) Bu fondan gelen ödemeler aylık mı oluyor? Ve size kazandığınız miktar bilgisi nasıl ulaştırılıyor?
3) PK açık olmasına gerek yok demişsiniz, adsense şart mı? Adsense pk açılmadan açılamıyor diye biliyorum?
4) Ödemeler normal reklam gelirlerinden nasıl farklı oluyor?
selam,
1- tamamen bana ait mobil oyun videoları yani suratımızı falan göstermeden oynadığımız oyunlar. İyi derecede oynanabilirlik istenmiyor cünkü bölümlerin veya oyunların nasıl olduğu için izlendiğini düşünüyorum.
2- Evet 15.gün shorts fonundan yararlanıp yararlanmadığı studio kısmında bilgi kutusunda yazıyor
3- İlk shorts fonuna hak kazandığınızda adsense için pk açılmasına yönlendirme yapiyor youtube aynı 4000 saat izlendikten sonra yönlendirme yaptığı gibi.
4- Ödemeler video başına değil aylık total izlenmeye göre veriliyor. Atıyorum mesela 1m-5m izlenmeye 100dolar 5m-15m izlenmeye 500dolar 15m-200m izlenmeye 2000dolar gibi ama tabikide bunlar tamamen rastgele söylediğim rakamlar içeriğin kategorisine göre çok değişkenlik gösteriyor.