Merhaba evde bulunan romanları, kitapları satıyorum. Satışı kargo kodunuz varsa normal yoksa dolap veya gardrops üzerinden satış yapabiliriz tek olarak satmıyorum malum 10-15 lira kargo olacak değmez. en az 2-3 kitap şeklinde satıyorum resimleri ekledim kitap listesini yazıyorum. Kitap ismi sorun fiyat alabilirsiniz.
Fiyat: toplu olarak 300Tl,2-3 tane daha kitap ekleyip kargolayacağım.
Huzur Sokağı - Şule Yüksel Şenler Budala -Dostoyevski Türkan- Ayşe Kulin Teneke - Yaşar Kemal Suç ve Ceza - Dostoyevski Esir Şehrin İnsanları - Kemal Tahir Ölmez Otu -Yaşar Kemal Faust - Goethe Şeker Portakalı Zeytindağı- Falih Rıfkı Atay Boş Koltuk - J.K. Rowling Halime Kaptan - Rıfat Ilgaz İnsan ne ile yaşar ? - Tolstoy Bilinmeyen bir kadının mektubu- Stefen Zweig Şu Acayip Gökyüzü - Tarık Uslu Orhan Kemal - Evlerden Biri Bir Tereddüdün Romanı - Peyami Safa Meksikalı - Jack London Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo Kumarbaz- Dostoyevski Vadideki Zambak - Balzac Kırmızı Han - Balcaz Şimşek - Peyami Safa Tüm Hikayelerden Seçmeler - Ömer Seyfettin Uçurum İnsanları - Jack London Bir Akşamdı - Peyami Safa Masumiyet Çağı - Edith Wharton