onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiriye açık olmak bu kadar mı zor ? Gider ayak trabzona kıyak yapalım denildi. Yıllardır başarısı olmayan trabzon bu sene ne olduysa her maçını kazanır oldu ? Beşiktaşlıyım trabzonuda severim fakat gerçekler ortada. Fenerbahçe trabzon maçını izleyin anlarsınız zaten. Ben Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray iyiydi demiyorum bu takımlar kötüydü diye trabzon şampiyon oldu. Ama haktan hukuktan bahsetmesinler. Kaç maçta kollandıklarını sayamaz olduk. Gerçekler acı…
Hocam konuşuyorsun ama altı boş.

" Ben Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray iyiydi demiyorum bu takımlar kötüydü diye trabzon şampiyon oldu. " diyorsun. 3 yıl içerisinde yapılan değişiklikler, borç ödemelerinin yanı sıra doğru transferler ve doğru oyun planlaması ile kazanılan maçları görmemek komik.

"Haktan hukuktan bahsetmesinler " demişsin. " Hakemler de insandır hata yapar " lafını bizim değil sizlerin başkanları söyledi katıldı imzalandı. Bunca yıl kollanmayan, hakkı yenilen veya birçok insanın duyguları çalınırken ses çıkarmayanlar bu sene kollanıldı diye konuşmaya başlaması ayrı bir komedi.

" Gider ayak trabzona kıyak yapalım denildi. Yıllardır başarısı olmayan trabzon bu sene ne olduysa her maçını kazanır oldu ? " Demişsiniz. VAR Olmadan önce borunuz öterken, VAR sistemi çıktıktan sonra başarısı olmayanlar için bunu söylemek de başlı başına bir komik. Eskiden olduğu gibi işler yürümemeye, yüreyen işlerin de insanların gözlerine soka soka yapmaktan başka çaresi kalmaması da bu başarısızlıkların örtmeye çalışılmasına da gülüp geçeliyorum.