onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiriye açık olmak bu kadar mı zor ? Gider ayak trabzona kıyak yapalım denildi. Yıllardır başarısı olmayan trabzon bu sene ne olduysa her maçını kazanır oldu ? Beşiktaşlıyım trabzonuda severim fakat gerçekler ortada. Fenerbahçe trabzon maçını izleyin anlarsınız zaten. Ben Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray iyiydi demiyorum bu takımlar kötüydü diye trabzon şampiyon oldu. Ama haktan hukuktan bahsetmesinler. Kaç maçta kollandıklarını sayamaz olduk. Gerçekler acı…
Senin gibi insanlar yüzünden Süper Lig i izlemiyorum. Yok şu maç şöyle de bu maç böyle de şu hakem sattı da hükümet dedi de. Arkadaş her zaman bunlar bitmiyor. Kim şampiyon olursa tamamen haksız kazanmış oluyor. Dediklerinin bu arada çoğu yanlı ve haksızsın. Trabzon un başarılı sezonları da oldu. Hemde yakın senelerde. Hak hukuku bir 3 büyüğü tutan biri olarak anlatamazsın. En büyük sıkıntıyı yaratan o 3 büyük takım senelerdir. Beni de soğutan onlar. Ben Trabzonluyum ama bak söylüyorum süper ligi aktif takip etmiyorum. Trabzon fanatiği değilim. Yaptığın eleştiri de değil. Bu cümlende çok çelişkili. Bence biraz sakin olup saygı duy, bırak insanlar sevinsin kutlasın. Ama fanatiklikten gözünüz bir şeye kitleniyor. Sizlere bir şey anlatamıyoruz.
Benim gibi stres olmayın, Premier Lig izleyin benim gibi. Hem biraz da futbol izlemiş olursunuz.