İnsanların değerleri ve inançlarıyla dalga geçilmesi gerçekten kabullenilir bir olay değil. İnanırsın inanmazsın, içersin içmezsin kimseyi bağlamaz fakat olayı abartır kırmızı çizgileri aşarsan gelecek tepkilere ve yaptırımlara razı olmak zorunda kalır hiç bir hak da iddia edemezsin.
Ben bu fotoğrafa bakınca o kişileri çekemeyen başka bir pegasus çalışanının tezgahladığı ve başarıya ulaştığı bir olay görüyorum. Fotoğrafta herhangi bir pegasus ibaresi ya da amblemi görmedim, bu şikayet eden vatandaş mutlaka "pegasus çalışanlarının yaptığına bak" gibi bir tabir kullanmış ki olay Pegasusla ilişkilendirilmiş.
Pegasus da kendi çıkarlarını korumak için ayırt etmeksizin hepsinin işine son vermiş ki bence de yapılması gereken buydu, yoksa bir karalama kampanyasıyla karşılaşabilir ve ciddi kayıplar yaşayabilirdi.