linaxcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam piyasadan uzaksın yanlış anlama. Zaten bu işi yapanlar satacağı kisileride biliyor . O yüzden Bu kişileri bulman zor. Google sadece parasina bakar alacağı gerisi onu ilgilendirmez. O yüzden neler dönüyor neler illegal ya da legal. En güzeli temiz temiz ilerlemek. Var olan kişilerde kalkıp ben varım demez zaten uzaktan izleyip gülüyorlar onun için yazdım. Görsünler biliyoruz diye.
yok hocam ne yanlış anlaması. Ancak anlamadığım bi konu var. Bu işi yapanlar var diyorsunuz şimdide bu işi yapanlar satacağı kişiyide biliyor diyosunuz. Yani o nasıl oluyor anlamadım. Tanıdığınız biri varsa yönlendirin bu askıdan kaldırsın bakalım. Hayır yani sanki eşikli hesap yöntemini açıklamadan bahsediyoruz neyin gizliliği bu Bence siz yanlış anlamayın ama kulaktan dolma bilgilerle , şehir efsaneleriyle google'ı çözdüğünüzü düşünmeyin. Adamlar sadece paraya baksaydı şuan google diye birşey kalmazdı ortada. Bi sistem var ve işletenler var. Bu sistemin yapı taşı insan. Siz kalkıp çok kritik konularda işi yazılıma bırakırsanız, biri askıdan hesabı kaldırmak için bi yöntem dener. Başarılı olursa sürekli aynı yöntemi kullanılır ve rahat rahat eşikli hesap / illegal reklam için hesap açıp kullanılır. Sizce mantık bunun neresinde? Konumuz cloker ile reklam çıkmak veya eşikli hesap açarak illegal reklam çıkabilmek değil burada askı işlemlerinde gidilecek başka bir çözüm yolu var mı yok mu sormak istedim. Ama konu biraz dağılarak sistemin robotlarla yönetildiğine geldi. Tabi değişik bi bakış açısı saygı duyarım. Ama mantıklı değil . Adamlar hesaplarda sadece optimazyon desteği sunmak için canlı destek sağlıyor. Askı gibi önemli bi konuda robot mu kullanacaklar? Bence bunu bi düşünün.

Ayrıca sürekli aynı taktikle askıdan hesap kaldıran varsa bana bi ulaşşın lütfen