orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam watch internete bağlama diye bir sey yok zaten telefonla eşlediğiniz anda sizin internetinizi kullanmaya başlar. Bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Defalarca bu ekranla karşılaştım. 4-5 saati bulan güncellemeler olabiliyor. Aldığınız saat çok eski farklı bir problem olabilir. Ama saati internete bağlamak diye bir şey yok zira zaten telefonda kullandığınız internetinizi kullanıyor bu cihazlar
hocam size maddeleyerek anlatayım
1- watchı açıyorum ve karşıma dil, ülke seçme ekranı geliyor. Ülkemi dilimi seçiyorum ve eşleştirme alanı karşılıyor
2- cihazımdan Watch uygulamasını açarak benim için seçeceğine basarak eşleştirmeye başlıyorum saatteki dönen simgeyi uygulama da açılan kameraya okutuyorum ve karşıma bu ekran geliyor

Bu ekranda “Güncellemeyi alt ve ayarlamadan çık” butonuna basarsam direkt eşleşmeyi iptal ediyor ama şimdi güncelle butonuna basarsam bir kaç dakika beni bekletip bu ekranı veriyor

Bu ekranda yeniden dene dersem yine watchın internete bağlınolmadığı hatası geliyor baştan başlar dersem eşleşmeyi iptal ediyor.
Watchtan zaten profesyonel bu işi yapıyorsanız bilirsiniz eşleme esnasında ilk adım da tamamen telefondan kontrol ediliyor saatten herhangi bir işlem yapılmıyor daha önce de watch aldım bu sorun ile ilk defa karşılaştım