orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Apple watch ilk seri son güncellemeleri alan bir cihaz değil. iphone cihazınızın modeli nedir? Iphone cihazınızın da güncel olması gerekiyor. Bu ekran normal şartlarda zaten ortalama bir apple kullanıyorsanız uzun sürer. Örnek vermem gerekirse iphone 7plus bir cihaz ve series 3 watchta bu ekranın güncellenmesi 4-5 saat sürüyor Keşke güncel bir cihaz tercih etseydiniz. Series 1 de durum daha da karmaşık hal alabilir zira zaten güncelleme alan bir cihaz değil artık. Size önerim apple iphone cihazınızını son versiyona güncellemeniz ve wifi ağına baglayarak apple watch eslestirmesinin ardından güncellemeyi başlatmanız olacaktır
hocam Apple Watchı wi fi bağlayamıyorum eşleşme esnasında olduğu için wi fi bağlantısı sağlanmıyor kullandığım cihaz iPhone Se 2020 lakin iPhone 11 den de denedim aynı sonucu aldım sorun sadece şundan kaynaklı Apple Watch internete bağlanmıyor bunu da neden bağlayamadığımı şöyle söyleyeyim saati açıyorum dil seçiyorum direkt eşleme ekranı geliyor watch uygulamasından eşeleme yaptığım da güncelleme kısmı geliyor ve watch internete bağlı olmadığı için güncel mi değil mi onu denetleyemediğini söylüyor yani sıkıntı watch I internete bağlayamıyorum