@nasirjones; Etiket için teşekkürler domain satışı + ticaret ciddi bir iştir. hedefinizi belirlemeniz gerek örnegin ben bir domain aldıgımda once dapa vs den ziyade o isimle kac tane site var kaç proje + firma var onlari bakarım bu şekilde genel olarak ilerleme yaparım örnegin jenerik bir isim domaini almıştım forumda .net domain bu isimle ilgili onlarca kurulu firma cafe ve tekstil vardi her birine mail + whatsapp var ise whatsappdan yazdım akabinde ise bir tane olumlu donus sagladılar ben 8 bin fiyat istedim firma 2 bin dedi en son 3 bine cıktılar ben 5 bine düştüm sattımmı hayır beklemeye aldım sonrasına tekrardan 4 bine teklif verdim bir süre sonra donusleri malesef. suan 1 k deseniz geçti artık diye cevap geldi işin acıgı yaptıgım aç gözlülüktü forumda 100 liraya aldıgım domaini 3 k ya vermedim sonra forumda sevdigim bir abime 200 liraya verdim geçtim :d
1. sektorel domain ve sektor de faliyet gösteren firamalar ve sitelere bakarım
2. da-pa vs analizleri
3. hedef ve pazarlama senaryosu hazırlarım guzelce mail gonderiirm ortalama 100 150 kelime gibi bir yazı yazarım sıkıcı olmamak şeklinde
bu domain ile neler yapılabilir
bu isim hakkı ile rakiplerinize göre 1. plana nasil cıkarsınız vs her domaine göre bir senaryo araştırma yazar teklif gönderiirm.
ek olarak : sizden almış oldugum domaini sadece whatsapp durumumdan paylaşım yaptım sektore hakım olan bir arkadas işin topantcisi diyebilirim

6 k istedim 4850 liraya hayırlaştık