SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
findeks.com'dan kredi notunuzu hesaplayıp atarmısınız
Belirttiğiniz siteye daha önce kayıt olmuşum şuan bilgilerimi hatırlamıyorum en sık kullandığım kart bilgilerini istiyor giriyorum kabul etmiyor bayramdan sonra bankaya gideyim en iyisi

haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maaşının yüksek olmasından çok kredi puanın yüksek olması önemli. Yani diyelim ki 3 aydır yüksek maaş ile çalışıyorsunuz ama üç ay önce işsizdiniz. Bordronuzun yüksek olması önem taşımıyor. Uzun süreli kredibilite ortalamanız baz alındığından bordronuzdan ziyade bankacılık ürünlerini ne kadar kullandığınız bu bilgilerin sentezinden elde edilen ödeme alışkanlıklarınız göz önünde tutuluyor.
Aslında 11.700TL kredi kartı limitim var gecikme faiz oranı 2.10 alışveriş faiz oranı 1.80 kredi çekmek yerine kart ile mi halletsem acaba diyorum işlerimi aciliyeti olanları ilk ay tamamlarım borç ödedikçe limiti eski haline geliyor ya o şekilde ilerlerim böyle daha mantıklı mı olur bilemedim ki

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enparadan kolaylıkla 40 bin TL cekebilirsin
Çoğu kişi enparanın bu tarz bir kredi çıkartacağını söylüyor ama gidip görüşmek gerek tabi ben bayramdan sonra bi gideyim enparaya uzun yıllardır da müşterisiyim zaten