Shooters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazdıklarınıza katılıyorum fakat, bir insanın başına cin musallatı geldikten sonra abdest veya namaz kılarak zor kurtulur, fakat korunma için yapılabilir. Tabi ki yine Allah'ın izni ile bu musallat gidecektir fakat herhangi bir işlem yapılmadan bunun kendiliğinden gitmesi imkansızdır. Hele ki çoğu cin musallatında insan namaz kılmaya çalıştığı zaman bile kılamaz sıkıntı verirler, ağırlık verirler, bizzat yakınlarım yaşadığı için söylüyorum.

Yapılacak işlem ALLAH tarafından belirlenmiştir kardeşim ; "Muavvizeteyn" bunun için indirilmiştir. Peygamberimiz S.A.V 'e büyü yapıldığında ALLAH(c.c) bu iki sureyi (Felag ve Nas) surelerini indirmiş ve Peygamberimiz bunun üzerine " Bana bazı ayetler indirildi ki , eşi benzeri görülmemiştir, Bunlar El-Muavvizeteyn'dir" (yani koruyucu , sığındırıcı) (Rivayet Muslim de geçmektedir.)

Dolayısıyla , bu kardeşimiz eğer namaz kılmayan ve ALLAH'a günde 5 vakit isyan eden bir kul olmaya devam ederse, siz istediğiniz işlemi yapın sonuç daha da beter olacaktır. Zira bu sefer de medet umması gereken Makam ALLAH (c.c) iken, tutup üfürükçüden, ya da boynuna takacağı muskadan medet umacaktır. İşte bu sefer de " Kim korunmak için bir şey takarsa, taktığı şeyin korunmasına terk edilir" ... Dolayısıyla bu şirk kapısına kadar zorlayacak başka şeylere mahal verir kardeşim.

Sonuç : ALLAH'tan başka ilah olmadığına İMAN etmiş bir kulun , ne CİNLERDEN ne de ŞEYTANLARDAN (alehillane) korkusu olmaz , OLAMAZ! Onların ne insan üzerinde bir sultaları vardır, ne de bir zararları dokunabilir. Ancak ALLAH'ın müsaade verdikleri müstesna ! . Bu durumda insanın evvela İMAN ettim demesi ve sonra da Ayet'i Kerime'sine inandığı RABBİNİN dediği gibi ;

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH İLE BAŞLARIM (Bismillahirrahmanirrahim)

DE Kİ ; SABAHIN RABBİNE SIĞINIRIM (Gul eûzü bi Rabbil Felag)
YARATTIĞI ŞEYLERDEN GELEBİLECEK KÖTÜLÜKLERDEN (Min şerri ma halag)
KARANLIK ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN GECENİN ŞERRİNDEN (Ve min şerri ğâsigin izâ ve gab)
DÜĞÜMLERE ÜFÜRENLERİN ŞERRİNDEN (Ve min şerrin neffasati fil ûkad)
HASED EDEN HASEDÇİNİN ŞERRİNDEN (Ve min şerri hasidin iza hased)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH İLE BAŞLARIM (Bismillahirrahmanirrahim)

DE Kİ ; İNSANLARIN RABBİNE SIĞINIRIM (Gul eûzü bi Rabbin Nas)
İNSANLARIN MALİKİNE (Melikin-Nas)
İNSANLARIN İLAHINA ( İlahin-Nas)
İNSANLARA VESVESE VERENİN ŞERRİNDEN (Min şerril vesvasil han Nas)
İNSANLARIN SİNELERİNE VESVESE VERİR (Ellezi yuvesvisu fi sudûr in Nas)
CİNLERDEN DE OLUR , İNSANLARDAN DA (Minel Cinneti ven Nas)

--- Görüldüğü gibi ALLAH bize sığınırım DE diyor, git seni üfürsünler demiyor ! Saygılar Vesselam