öncelikle adsense forumu dediğiniz yerdeki kişiler senim benim gibi kişiler, bir çoğunu da tanıyorum oradaki arkadaşların hocam hatta sende orada ürün uzmanı olabilirsin oradaki bir kaç arkadaş bile bazen danışır bana.
yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz burada demek istediği ; Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik gezinme ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
Reklam ile trafik olayı tamamen farklı oluyor dijital reklamcılığa giriyor, tüm bunlara uyduğun zamanda banlıyor mu? banlayabiliyor illa ki bir neden oluyor ama o neden bilinmiyor bilinmediği için ads ile reklam verdim ban yedim gibi gibi. efsaneler türüyor.
Demek istediği diyorsunuz yazılı kaynağınız yok, siz diyorsunuz.
Google'ın sayfasında yazanı gösteriyorum ben. Yani sizinkisi bir temenni, bir dilek, bir tecrübeden öte değil.
Neyse, politika orda, yazan orada.
Zaten ben illa politikalara uyun illegal iş yapmayın filan demiyorum. Görüldüğü gibi arbitraj işiyle kazanan binlerce kişi var. Daha önce de dediğim gibi adwords reklam verdi banladı, tıklama başı ödeme yapan yerde reklam verdiniz banlandı gibi uyarıyla banlamıyor google. Algoritma ölçüyor, reklamveren zarar ediyorsa banlıyor. Reklamverene zararı yoksa çoğu şeyi görmezden geliyor, ki görmezden de gelsin zaten.
Siteyi google politikalarına %100 uyumlu yaparsak para kazanamayız Türkiye'de.