Hocam sizin bilgilinize saygım var. Ancak bu madde hukuk maddeleri gibi muallakta bırakılan bir maddedir. Aşağıdaki cümle açık ve net.
Ancak tabi ki bu nedenden dolayı hesap banlandı'ya çok denk gelmedik. Google algoritmasında çok bilgi vermemek için geçersiz trafik deyip geçiyor.
Ayrıca çok kazanan sitelerin belki de tamamı google politikalarına tamamen uymaz.
Adsense forumunda ürün uzmanı tescilli birisi adwords ten şu sayfaya reklam çıktım politikalara uygun mudur diye konuyu cevaplasın, eğer uygunsa yukarıdaki cümleleri ile tezat durum var.
Reklam üzerine düşen menü gelirse bile politika ihlali ama reklam üzerine menü düşüyor diye banlananı duymadım. Benzer şeyler...
öncelikle adsense forumu dediğiniz yerdeki kişiler senim benim gibi kişiler, bir çoğunu da tanıyorum oradaki arkadaşların hocam hatta sende orada ürün uzmanı olabilirsin oradaki bir kaç arkadaş bile bazen danışır bana.
yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz burada demek istediği ; Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik gezinme ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
Reklam ile trafik olayı tamamen farklı oluyor dijital reklamcılığa giriyor, tüm bunlara uyduğun zamanda banlıyor mu? banlayabiliyor illa ki bir neden oluyor ama o neden bilinmiyor bilinmediği için ads ile reklam verdim ban yedim gibi gibi. efsaneler türüyor.