RifatOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google yakalarsa öper oda var tabi.
ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yani ne diyeceğimi bilemedim hani üyelik yaşınıza bakıyorum tekrar bir saygı duyma iştiyakım geliyor ama şu cümleniz bir hayal kırıklığı hissi veriyor gibi bana )

google neyi yakalarsa ? adwors reklam vermemi mi yakalayacak yada adsense olduğu halde nasıl sen reklam verirsin gel buraya mı diyecek ) adsense kullanılan bir siteye adwors kullanmak suç değil illegal değil hocam ))
ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burada arbitrajı kaynak gösterecek adam uzman değil tamamen akılsız olur ) sektörü neden ifşa etsin gider eğitim olarak satar mantık ayrı politika ayrı dediniz evet doğru ama benim söylediğim mantık değil bir politikadır. adsense olan sitelerin adwors reklam çıkması yasaktır diye bir madde var mı ? bence bu dediğinizi uzman birine sorabilirsiniz benim uzmanlığıma göre bir politika ihlali yok )
Büyük konuşmak? Hele bir de söz konusu google ise.
Çoğu kişi gibi siz de adsense politikalarını bilmeyen kesimdensiniz sanırım.
https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=tr
  • Trafik kaynakları

Google reklamları, belirli kaynaklardan trafik alan sayfalara yerleştirilemez. Örneğin, yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz, istenmeyen e-postalar gönderemez ve reklamları bir yazılım uygulamasının çalışmasının sonucu olarak gösteremez. Ayrıca, dijital reklamcılık kullanan yayıncılar, sayfalarının Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu olmasını sağlamak zorundadır.
İllegal değil he? Şimdi uzman mı olduk akılsız mı?

Kazanırsın, adsense kısıt gelmez, ödemeni alırsın ayrı mevzu. Ama politikalara aykırıdır, illegaldir. Google yakalarsa öper!...
Yanlış bilgilendirmeyin insanları.