Hocam, cin olup olmadığının anlayabilmeniz için birkaç yolu var.

İlki yakın gelecekten bahsetmesini söyleyin. Örnek veriyorum ne kadar para kazanacağım, ne iş bulacağım, hangi kız ile birlikte olacağım bla bla bla ya da kendi kendinizin falına bakın gördüğünüz şey her neyse onun bakmasını söyleyin. Söylediği şeyler birkaç gün içerisinde gerçekleşirse bilin ki cin... Gerçekleşmezse bilin ki şizofreni...

O gördüğünüz şeylerin çok samimi olduğunuz arkadaşlarınızın inkar etmesini dile getirin, öyle bir şeyin olmadığını cinlerin vs yaşamadığını sürekli dile getirip dursunlar. Eğer inkar eden kişilere kendilerini gösterirlerse bilin ki cin göstermezlerse bilin ki şizofreni. ( cinler musallat olunan birinin yanında ya da bedenin içindeyken inkar edilmelerine karşı dayanamaz ve kendilerini ona göstermekten hiçte çekinmezler.)

Çünkü çok yakın bir süreç içerisinde bir olay yaşadım kız arkadaşım ile ilgili şizofreni mi yoksa cinler mi diye çok araştırmalar yaptık, bu süreçte beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım ile aldığımız karar cindi ve bir hocaya götürdük antepte o hoca hiçbir kadını bugüne kadar makamına kabul etmemişken kız arkadaşımı kabul ettiğinde anlamıştık bu işte bir tersliğin olduğunu hoca birkaç şeyin yemeyeceğini ve içmeyeceğini dile getirip birkaç dua okuyarak tılsım denilen olayı gerçekleştirdi ve kız arkadaşım şuan çok rahat.