Hocam öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sizlere.
Benim başıma da bazı olaylar gelmişti. Öyle böyle şeyler değil ama.
Bazı arkadaşlar Cinler öyle masum gözükmez, zarar verir demişler. Kesinlikle haklılar.
Ben uyandığımda karşımda domuz kafaları, köpek yılan kafaları görüyordum ve her gece bağırıyordum.
Büyük şeyh ve hocalara götürdüler. Adam bana kimsenin bilmeyip sadece benim bildiğim şeyleri söyleyinceye kadar hiç inanmıyordum.
Bir süre boyunca böyle devam etti. Sonra bir gün dedim ki korktuğum sürece bu böyle devam edecek. Tuttum Türkiye'de cin içerikli ne kadar film varsa, YouTube de ne kadar içerik varsa abartısız yüzlercesini izledim.
Sonra oturdum düşündüm bu kadar dizi film içerik, hep aynı konular üzerinden gidiyor. Sanki 1 kişi bu bilgileri vermiş hepsi ondan faydalanıyor. Korkmayacağım dedim ve kendime bunu ispatladım.
Ama banyoya tuvalete girmeden besmele ve destur çekmeyi, akşamları yatarken dua etmeyi unutmuyorum.
-Öncelik tavsiyem iyi bir psikolog ile görüşmeniz. Sonrasında bu işi para için değil ALLAH rızası için yapanlar var. Mesela istanbul Fatih de Furkan balcı olması lazım. Derneğine giderseniz ücretsiz bakıyor ve yorumlar hep iyi. Öyle bir hocaya gidin. Bu metotları uygulayın sorun neyse kendiniz bulacaksınız.