serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla o kadar trafik alıyorsan ciddi anlamda kazanç elde edersin. Anladığım kadarıyla kısaltma platformlarından trafik alıyorsun. Deneme yapmanız gerekiyor işte. Çok çok hesap kapatılır yeniden açarsınız. Zor bir işlem değil bu.

Sorularını cevaplayayım.

3 satış yaptıktan sonra ki aşmışsın bile. Amazon sana bildirim atmadan hesabını incelemeye alır. Yani hesabını incelemeye aldık diye bir şey yok. 3 satış yaptıktan sonra bil ki artık hesabınız incelemeye alınmıştır. Benim hesabım 10 gün içinde onaylanmıştı. Bu uzar ya da kısalır bilinmez.

Payonner ile ödeme alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Küçük bir araştırma ile bunu nasıl yapacağını öğrenebilirsin.

Hesabın kapatılmasına etken durumları açıkçası çok da bilmiyorum. Zamanında okudum ama aklımda kalmadı maddeler halinde zaten yazıyordur. Ben uyguladığım sistemin güvenli olduğunu bildiğim için çokta bakmıyorum o durumlara. Bu zamana kadar yaklaşık 50 bin dolar ciro yaptım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Sen hesabın onay alacakmış gibi çalışmaya devam et.

Amazon associates sistemine üye olurken bir blog sitesi kurup onu yaz. Bilmiyorum şu an incelemeye alındığı için gecikmiş olabilirsin ama ben basit bir wordpress üzerinden bir kategori ile alakalı review sitesi yapmıştım. Atıyorum mutfak robotu. Bu siteyi kayıt olurken yazarsan onaya bu site gider ki genellikle de onaylanıyor. Ben tek seferde onay almıştım.
Kayıt olurken bir web sitesi vermiştim zaten, payoneer hesabımıda ekledim ama ilk defa yaptığım için ödeme yaparlar mı orasını bilemediğim için sormak istedim. Hitim google organik aramalarından geliyor çok daha fazlasıda var amerika hesabı sorun yaratmazsa ispanya,fransa gibi diğer avrupa ülkelerinin hesaplarınıda açmayı düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.