whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam robot bakıyorsa 12 gün boyuca neden cevap verilmedi bi tane daha gönderdim oda 4 günü geçti bi gelişme yok. Bu işin sermayesi bu zaten hesap optimizasyonu ve sorunlarda müşteriyle ilgilenmek. Her ülke için destek ekipleri var. Bu ekipler anladığım kadarıyla kademe kademe. Normal tel ile sadece optimizasyon desteği , hatalara bakan kişilerle iletişime geçiyorsunuz. Askı için hiç bir şekilde konuşturmuyorlar kimseyle. Herşeyi geçtim kimisi bir belge göndermeniz gerekmez kimisi de bişeyler yazarsanız kalkar diyor. Arkadaş madem robot bakıyor bi taktik söyleyin aynı kelimeleri yazalım askıdan kurtaralım hesapları Yok hocam ben inanmıyorum sistemin tamamen yazılımdan olduğuna. Robot şüpheli bi ip , mac adresi , cihazda hadi askıya alır da askıdan kaldırmak için askıya aldığı kişinin google ads'nin güvenlik açıklarını çözmeye çalışmadığından nasıl emin oluyor da askıdan kaldırıyor? Veya çalıntı kartla işlem yapılıp yapılmadığını nerden anlıyor da hesabı askıdan kaldırıyor? Bence yazılım işin şüpheli tarafında , güvenlik işlemleri mutlaka insan tarafından sağlanıyor.
Arkadaş doğru olanı yazmış. Ben de bu işle ilgili kurumsal hizmet veren birisiyim ve durum hakkında bildiğimi bir önceki mesajımda aktardım. Sorun yaşayan insanlar için yine tekrar edeyim.

Koskoca Google, tabiki burada yazan birilerinin fikrine göre falan hareket etmiyor. Bu yanlış bir yönlendirme ve kesinlikle şehir efsanesi. Dahası, hesabınız eskidikçe ve ödemeler düzenli yapıldığında
size özel bir danışman bile atanıyor. Sizden sorumlu oluyor. Yani sistem başıboş falan değil. Belki en az 20 farklı hesap hakkında türlü destek talepleri oluşturdum ve her seferinde de bire-bir ilgilenen bir farklı yetkili ile telefonla görüştüm.

Doğru yöntem : 3 kere manuel inceleme talebinizi oluşturuyorsunuz. Eğer menfi bir çözüm üretilmiyorsa, 4. talebiniz için Sohbet başlatıp manuel inceleme talebinizi Telefonla destek alma ve/veya inceleme yönünde iletiyorsunuz.
2 yada max 3 gün içerisinde gerçek kişiler vaka incelemesi yaparak "menfi-müspet" bir yanıt dönüp bilgilendiriyorlar. Bazısı aynı gün, bazısı ise vaka-inceleme sonucuna göre şekilleniyor.
Gayet nazik ve yardımsever bir şekilde ilgileniyorlar, sorunları çözmek için de ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer eksik veya yanlış bir durum varsa, detayları ile anlatıyorlar yol gösteriyorlar.