Selamlar değerli dostlar Geçen gün konu açtım 13 pro max aldım diye bilen görenler vardır @MFK; Hocamızdan aldım en ince detayına kadar ilgilendi kargo teslim edilene kadar her dakika irtibat KENDİ kurdu.
Kargo ile alakalı gecikme yaşadık MNG KARGO nedeniyle bir sürü soru sordum hepsini usanmadan cevapladı.

Ben kolay kolay birisini önermem dürüst satıcının yanındayım her daim forumda bir çok hocamızla iş yapıyorum hepsiyle dostluğumuz var bu arkadaşta bu dostluğa dahil oldu.

Ben yurtdışı cihaz diye sıcak bakmıyordum açık söyleyeyim ama aklımdaki tüm soruları giderdi gayette mantıklı geldi haliyle. Sizde en kötü almayacak olsanız bile aklınızda olması için sorun kendisine öğrenin anlatıyor zaten kaldı ki bu alım sağlamamdan önce 2 kez farklı zamanlarda
sürekli sorular sordum hiç almıyorsun habire soruyorsun tarzı tavrı yoktu aksine bil öğren alırsın almazsın senin tercihin şeklinde davrandı.

Uzun lafın kısası arkadaş sağlam ben kolay kolay önden XX.XXX TL para kimseye yapmam bu arkadaşa yaptım helali hoş olsun oda güvenilirliğini gösterdi.

Son olarak ALLAH herkese dostuma düşmanıma sevenime sevmeyenime benim aldığımın daha iyisini nasip eder inşAllah