elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doktora git cin degil cin öyle oturup dinlemez sen şizofren başlangıcındasın ilerde kalıcı hasar almadan git görün
benim yaşım 45 14 yaşımda yaşadıgım bazı olaylardan dolayı hayatım bunların dunyasını toplumunu araştırmakla gecti bir cok kişiye fikir bilgi aktardım ve temizledim

ırakta MALA ALİ KURDİ hoca efendi videolarını izle öyle bir kaçışları var youtubede izle görürsün ifritler zuzula başıbozuklar gühenna VE DAHA sayamadıgım bir cok kabilede var 3 harfler ancak hic biri insanlara iyi davranmaz asla sesiz ve zararsız duramaz ona aşık olsa bile zarar vermeden duramazlar biraz araştır sende anlarsın BU CİN DEGİL senin ruhen boşlıga düşmüş kafanda canlandırdıgın bir yapıdır buna insan olarak şizofrenik piskolojik bozukluk diyoruz UMARIM ANLADINIZ geçmiş olsun.
Açtım izledim. Sinirimden ağlayacağım videolardaki yorumları görünce. Bu kadar cahil olunmaz ya. Neden bu kadar cahil insanlarımız! Ya az bir şey mantık kullanılsa böyle bir şey olmayacağını anlar. Mantıktan tasarrufun dibine vurmuşlar.