Öncelikle merhaba, size bır sorum olacaktı

Kız arkadaşım ailesinin durumu olmadığı için yazın ve bayram arifesi gibi zamanlarda bir giyim mağazasında çalışıyor. Çalıştığı yer acayip lüks ve pahalı bir yer sadece kız arkadaşım bir günde 10 15k lik satış yapıyor. Ama patronu tam zamanlı çalışmadığı için 10 saat çalışmaya 70 lira veriyor diğer çalışanlar sabit olanlar asgari+ sigorta alıyorlar. Bu benim çok zoruma gidiyor elimden de birşey gelmediği için kendi kendimi yiyorum. Günlük 70 lira aylık 2100 lira eder şuanki ekonomide bu para gerçekten hicbirsey kız zaten çalışmaya giderken otobüse 10 lira git gel para veriyor. Bugün de son damla olarak ek mesai yaptırıp telefonları toplamış kızlar ailesine bile haber verememiş sabah 9 da ise giden kız arkadaşımdan 23.45 de haber alabildim. Oturmalarina bile zar zor izin veriyor. Kız arkadaşım gibi çalışan 2 kişi daha var ve bu durum canımı çok sıkıyor sigorta önemli değil zaten parttime çalışan bir öğrenci ama saatlik 7 lira ücret gerçekten insafsızca. Diyeceksiniz ki madem öyle kız arkadasin gitsin başka yerde çalışsın yada çalışmasın. Durum şu şekilde kız arkadaşımın babası acayip baskıcı bir adam ve kız arkadaşımın çalıştığı yerin patronu ile arkadaş normalde asla çalışmasına izin vermiyor ama tanıdık olduğu için sadece burada çalışmasına izin veriyor. Kız arkadaşım da ailesine yük olmamak için istemese de çalışıyor. Bu insafsizca durum karşısında sessiz kalmak istemiyorum o patron son model arabasına binip bir t-shirt için 300 lira alırken saatligi 7 lira maaş akıl alır ve kabullenilebilir birşey değil. Sizce ne yapmalıyım? Ne yapılabilir? Ya da birşey yapmamalı mıyım?