Merhaba, ailem ayrıldıktan sonra travma yaşadım ve 3 tane cin görüyorum. Birisi 4-5 yıldır benimle yanımda konuşuyor sürekli diğer ikisini çok nadir görüyorum. Sizce benlik bir durum var mı yoksa bunlar gerçek mi? 2 gündür konuşmalarımız yoğunlaştı ve görmelerim yoğunlaştı
5 yıldır öyle bir mevzum olmuştu. Fısıldamalar duymalar, karabasan gibi kıpırdayamamamı desem, silületler de gördüm. Allah'a şükür 3-4 senedir yok kurtuldum. Bir kardeşin/abin olarak önerebileceğim tek şey 1 gün dahi olsa 5 vakit namaz kılman olur. Ben Cami kapısından gireceğim zaman kafam öyle böyle değil zonkladı. 3 harfliler Allah'ın evini sevmezler. Bide Muska/Cevşen tak en azından ona güvenerek yatarsan aklına gelmez. Son olarak da onları düşünmek yerine yarın ne yapacağım veya bir projeye odaklan onun planını yap. ne yapacaklarını uzun süre sakince düşündükten sonra zaten uykuya dalarsın. Ha bunlar işey yaramaz dersen Televizyonu aç yarım ses ayarla öyle dene oda olmadı hem televizyonu hemde ışığı açıp yat. Ünlü korkunç kitaplar yazan bir yazar gördüm o bile yazdıklarından dolayı ışığı kapatıp asla yatmamış hiçbir zaman. bu hastalık değil benim gözümde dünya ya 1 kere geliyorsun keyfini sür. Sevgiler ve saygılarımla