Eşinizle yol ayırma olayı bu sorunlu zamanda size destek olmayacaktır. Evlilik temelinde bu durumlarda yanınızda olacak dua edecek size sarılacak biri anlamına geliyor.

3 yaşında ki yavrunun günahı nedir? O neden babasız büyüyecek diyerek eleştirmek istemiyorum ama bu kararı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Haciz konusu zaten malum ancak maaşın bir kısmı. r10 üzerinden de sürekli gelir elde etmek için iş kovalama şansınızda var anladığım kadarıyla.

Rabbim o yavrunun kiprik teli hatırına yine bu sınavı atlatmayı nasip eder size inşallah.

X_Blogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 3-4 ay önce 120 bin TL borcum mevcuttu. Hatta forumda konusu mevcut buradaki değerli arkadaşlarım yardımcı oldu bana yol göstermişlerdi. İttire kaktıra bir şekilde ufak ufak ödeme yaptım, ama bugün itibari ile malesef beklenen haber geldi ve hayatımda ilk defa kendim ve kimsenin bu duruma düşmemesini için dua ettiğim korktuğum icra olayı malesef oldu.

Üzerimde taşınabilir hiçbir mal bulunmamakta, sadece sigortalı çalıştığım maaş mevcut. Aylarca gece gündüz demeden direndiğim bu olay sonunda son buldu. Evliyim ve 3 yaşında bir evladım var. Eşimle görüştük her detayı konuştuk. Ne satacak bir malım var, nede bu borcu kapatacak toplu bir param ne de destek alabilecek bir aileden gelecek maddi para mevcut.

Eşime ve evladıma daha fazla zarar vermemek için yolları ayırma kararı aldık. Bu kararı ben eşime o ne kadar istemesede onlara maddi açıdan bakamıyacağım ve kendi gururumuma yedirip bu eve bir ekmek bile getirmediğimi, getiremeyeceğin düşünmek beni benden alıyor. 24 saatten fazla süredir uyumadım düşündüm, ölçtüm biçtim kendi ailemle görüştüm herkesten helallik istedim.

İntahar vb. Bir durum düşünmüyorum, inançlı birisiyim secdeden kafamı kaldırmadım ve hep yolumda gittim. Evladımın baba diyerek gözümün içine bakıp sarılmasından sonra elim ayağım boşaldı, hıçkıra hıçkıra sokakta parkta sabaha kadar ağladım.

KİMSEDEN MADDİ BİR BEKLENTİ İSTEMİYORUM. LÜTFEN TEKLİF ETMEYİN.

Buraya Bunların yazma amacım eğer bir aileniz var ve kendinize güvenerek iş ticaret yapacak iseniz lütfen herşeyi ve her riski göz önüne alın. Yüce Rabbim kimsenin başına vermesin.

Karakterim gereği hacizi mahalleye gelecek o adamları sürekli arayıp tahrik eden banka ve avukat mecralarına vicdanım dayanamacağı için şehride terk edeceğim. Belki başka bir ilde başka hayatla daha mutlu yada bu işten çıkacak bir yol bulurum.

Değerleri dostlarım bunları yazma amacımı yukarıda belirttim. Sizlere yalvarıyorum lütfen tekrar söylüyorum. Lütfen dikkatli olun.