8 yıldan fazladır arbitraj yapıyorum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki; kısa vadede güldürür, uzun vadede öldürür. Çünkü körelirsiniz. Hele ilk başlardaki heyecan muhabbetlerinden iyice tutunursunuz ve tek bir noktaya odaklanırsınız. İşte kendinize en büyük zararı da bu şekilde verirsiniz.
2013 yılında 25 lira harcayıp 150 lira kazanma şansı vardı. Şimdi 100 lira harca 150 lira kazan moduna döndü. O da %15 stopaj+kdv+gelir vergisi şeklinde sıfırlanıyor.

Sektör burada her şey. Adwords rekabetinin az gelirinin bol olduğu bir sektörün ederi benim gözümde 1 milyon liradan aşağı değil.

Gelelim şimdiki duruma, girilmemiş sektör bulup reklam veriyorsanız sıkıntı olmaz ama benim tüm sektörlerimde google tüm hesapları kapattı. Google'ın öpme mevzusu da burada başlıyor. Bir de ilk başlarda adsense kesintileri yüksek olabilir. Bir kaç sene önce bir sektör bulmuştum ve 2-3 ay peş peşe 30'ar bin kesinti yapınca bırakmıştım. Bir sektör ne kadar bilinir ve giriş olursa ömrü o kadar kısa olur. Bir süre sonra birbirinize rakip olduğunuz için sadece masa kazanmaya başlar.

Geçen seneden beri Google ava çıkmış durumda. Reklam girildiği an uçuruyor.

Neyse hocam, sektörü gönder de ekmaamıza bakalım, bu aralar açız

Eklemeyi unutmuşum, özellikle adsense hesabınız yeniyse ya da ufak ödemeler aldıysanız ve birden yüklenme olduysa hesabınızın askıya alınma ihtimali yüksek. Bu yolla 4-5 hesap kaybettim. Risk her zaman var. Riski alıp sektörü bulan kazanır.