Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bir sonraki btc halvingine kadar 35k altını gördükçe az az topluyorum. Her düşüşte aldığım lot ayırdığım paranın 1/20 si kadar.
Ben de diğer konunuzda paylaştığınız gibi, fiyatın 200 günlük ortalamanın altında kalması ve fedin faiz artıracağını düşünerek toplu alım için vadeyi halving öncesi 2023 eylül ayına kadar uzattım.
Ne kadar çok para kazandırsa da, coinler sonuçta riskli varlık, faiz artışında abd tahvilleri gibi risksiz bir yatırım aracı duruyorken, özellikle coinler olmak üzere, borsa özellikle nasdaq teknoloji hisseleri, altın gibi araçlardan para çıkışı olması gerektiğine inanıyorum.
Diğer yandan da meta, twitter gibi düşmüş hisseleri takipteyim onlardan da ilave yapmayı düşünüyorum fakat amazon apple tsla gibi henüz ucuzlamamış kağıtları takip etmekle yetiniyorum.
Esasında yıl başından beri btc 21k eth 1000 dolar seviyelerini beklerken, 69k lara çıkması bana ters köşe yaptı bunu pandemiye bağlıyorum. Yoksa uzun süredir takipteyim, ve biliyorum ki bu piyasa tam öldü demeden bir sonraki ath sini yapmıyor.
Arkadaşlarım btc 30 k altına kesinlikle düşmez diyor ama, bunları diyenler çoğunlukla btc nin 20k lara çıkıp 3k lara düştüğüne canlı tanıklık etmeyenler, terse kalmayanlar. 10 dolardan eos alanlar, 3 dolardan ripple alıp 10 dolar hayali kuranlar.
Kısacası insanlar bezecek, haberler kampanyalar azalacak, talep azalacak, yeni bir hikaye çıkacak ki, ancak o gazla alttan alıp çıkaracaklar diye düşünüyorum.
Şu anki piyasa, profesyonellerin ve botların tam al sat yapacağı bir yer haline gelmiş vaziyette. Destek-dirençler belli ve çok güçlü yerleri. Ben uzun vade için alıp ath zamanı satanlardanım. Trade heyecanı bana göre değil.
Fikirlerim beni bağlar, hiçbiri tavsiye değildir. Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz.