kız kardeşim +4-5 yıldır psikolojik olarak çok büyük sorunlar yaşıyordu biz sanıyorduk ki gerçekten psikolojik sorunları ama maalesef değilmiş, bir gün teyzemin bir müşterisi bolu da çok iyi bir hoca var ona götürelim senin yeğeni bi baksın demiş, gittiler xx günü geçirmeyin ve tekrar gelin demiş kadın tekrar gittiler, kardeşim anlatıyor abi o günden sonra ruhum bir hafifledi sana anlatamam yaptığım her işi hevesle yapıyorum diyordu biz evde aynaları bile kapatmıştık, sonra işte yaklaşık 1 yıldır eski haline geri döndü nasıl söyleyeyim ben olmasam yaşayamayacak kız beni görünce düşman görmüş gibi oluyordu.

Artık her şey eski haline döndü kız kardeşim artık neşesi falan yerinde belki doğrudur belki değildir bilmiyorum, ama bu denli düzelmesi önce rabbime ve gerçekten emeği varsa da hoca teyzeden binlerce kez Allah razı olsun. Biz bitti dedik ama henüz bitmemiş, sizler de kimsenin lafına bakmayın kardeşimin eski psikoloğu durum benlik değil siz bi hocaya görünün dilerseniz diye teklif de bulunmuş, her şeye inanan ve gerçekten faydasını gören bir psikoloğa denk giderseniz eğer size her türlü destek de bulunur. Biz derdimize dermanı bulduk.