Benim anlamadığım güzel kardeşim, sen gider sokakta da yatarsın parkda da yatarsın. Fakat eşimden çocuğumdan ayrıldım diyorsun bıraktım diyorsun. Düşünce ve amaç ne ? Eşinin nasıl çalışacağını, çocuğuna kim bakacağını onlara kimin kol kanat geleceğini düşünüyorsun ? Yok benim eşim çalışıyor zaten diyorsan da nikahtan ayrılırsın çocuğundan eşinden ayrılmazsın. Bulduğun çözüm bu mu ? Bana ilginç geldi. Yada şehir dışına giderim diyorsun, peki yanında 1 bilet paran dahi yok mu eşini götürebileceğin ? Git orda tanımadığın yerde tanımadığın şehirde hayatına bak.. Gerek nikahlı gerek nikahsız. Senden Allah razı olsun tavsiyeler vermişsin Eyvallah. Benim de sana tavsiyem boşanıyorsan boşan, ayrılıyorsan ayrıl.. Ama sadece nikahtan. Al eşini çocuğunu git bir yere mis gibi yaşa.. Benim de tavsiyem bu sana kardeşim. Yine de kusura bakma, böyle bir yorum yaptığım için ama mantık dışı. Hele ki ailene danışmışsın helallik istemişsin hiç kimse sana dur demedi mi, sen ne yapıyorsun demedi mi ? Ayrıl ama nikahtan ayrıl otur oturduğun yerde.. Benim arkadaşım da var 5 milyon borcu var, eşinden nikahtan ayrıldı ama eşiyle beraber hala .. 24 saat uyumamışsın, ama bence bu gün de uyuma çünkü senin bir 24 saate daha ihtiyacın var.. Saygılarımla ..