düzenli olarak kargo gönderen bir firma değiliz. Yerinde sağlık hizmeti veriyoruz ve danışanlarımız kliniğimizde bizden hizmet alıyor.
Takdir edersiniz ki kargo firması ben değilim ve dolayısıyla da bir kargonun kaç tl olarak gideceğini hesaplayan kişi de değilim. Bu yüzden bağırmanız veya isyan etmeniz gereken birisi varsa, sizin de söylediğiniz pahaya sahip 4 adet konserve mamaya fahiş fiyatı çeken kargo firmaları veya ekonominin bu hale gelmesine vesile olanlardır. Ben rafımda satışta bulunan bir ürünü çekiliş ile ücret talep etmeden, nasıl ki kurallarda takip etmeniz gereken instagram hesaplarımı paylaştıysam alıcı ödemeli kargo ile göndereceğimi yazarak sizlere gönderdim. Ödediğiniz meblalardan 5 kuruş bile benim hakkım değil.
Ben bu ürünleri (mama/yaş mama/kozmetik ürünler) satarak para kazanıyorum da. Kliniğimin son 5 ürünü de kalmadı bu yöntemle millete dağıtayım. Bir iyilik yapmak istedim altında aranan artniyete bakın lütfen.
Rica ederim hakkınızı helal etmeyin bana sakın. Eğer ödediğiniz kargo ücreti hakkında ödeme isterseniz de pm kutum her zaman açık.
PM den mesaj attım dönüş bekliyorum
@VolkanOzen;