eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kargoyu ödedim .sırf mağdur olmayın diye.zarar görmeyin diye. kul hakkı yemeyim diye.

1.) siz kurumsal firmamısınız yoksa kurgusal firmamı. nasıl olurda bir firmanın kargo şirketiyle anlaşması olmaz.direk en yüksek fiyattan verir kargoyu. 1.600 gram ve çok az yer kaplayan ürün 70.56 Lira Tutarmı.
2.) Mamaların fiyatı tanesi 13-15 lira arası. 9 liraya verenide var. siz bunu toptan almış olsanız en güzel ihtimal 10 liradır kutusu 10X4= 40 lira eder. kargoda 30 etse. alsana 70 lira fatura.
3.) mamayı kutuya koyup yollamak çokmu zordu. en azından hava yastıklı baloncuklu poşete sarardınız.sıradan bir muşambaya koymuşsunuz direk yollamışsınız.kargo poşeti bile yoktu. ve 4 kutunun tamamıda hemen hemen her yönden ciddi derece yamuk ve ezik. nasıl patlamamışlar konserveler şaşırdım.

ben hakkımı helal ettim kargoyuda ödedim sorun değil.hesaba mesaba gerek yok. benden zarar görmenizi istemediğim içinde kargoyu geri yollamadım. kul hakkı yemeyeyim beddua felan almayayım diye.
düzenli olarak kargo gönderen bir firma değiliz. Yerinde sağlık hizmeti veriyoruz ve danışanlarımız kliniğimizde bizden hizmet alıyor.
Takdir edersiniz ki kargo firması ben değilim ve dolayısıyla da bir kargonun kaç tl olarak gideceğini hesaplayan kişi de değilim. Bu yüzden bağırmanız veya isyan etmeniz gereken birisi varsa, sizin de söylediğiniz pahaya sahip 4 adet konserve mamaya fahiş fiyatı çeken kargo firmaları veya ekonominin bu hale gelmesine vesile olanlardır. Ben rafımda satışta bulunan bir ürünü çekiliş ile ücret talep etmeden, nasıl ki kurallarda takip etmeniz gereken instagram hesaplarımı paylaştıysam alıcı ödemeli kargo ile göndereceğimi yazarak sizlere gönderdim. Ödediğiniz meblalardan 5 kuruş bile benim hakkım değil.
Ben bu ürünleri (mama/yaş mama/kozmetik ürünler) satarak para kazanıyorum da. Kliniğimin son 5 ürünü de kalmadı bu yöntemle millete dağıtayım. Bir iyilik yapmak istedim altında aranan artniyete bakın lütfen.
Rica ederim hakkınızı helal etmeyin bana sakın. Eğer ödediğiniz kargo ücreti hakkında ödeme isterseniz de pm kutum her zaman açık.