Mücadele bitmez, bitmemeli. Hiç kimsenin günahsız bir yavruyu anlamlandıramadıģı bir travmaya sokmaya hakkı yok. 4 icra dosyam var, düzenli bir işim yok. Her ay başka sorun çıkıyor, bir ay doğal gaz kesilir, bir ay elektrik, başka bir ay kira ödeyemeyiz. Bir ay gıda yetersiz olur. Daha demin bir saat önce elektriģim kesildi borçtan dolayı yine.. 4 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var. Bir dakika bile onlarsız bir hayat düşünmedim, Kızımın okula giderken başka çocukların babaları ile olan ilişkilerini görüp asık yüzünü aklıma getirdim, yorgun argın eve dönerken bana koşup sarılmasını aklıma getirdim. Düştüğünde bana bakıp yardım bekleyen bakışını, bir çocuģu babasıyla parkta gördüğünde yaşayacaģı hayal kırıklığı ihtimalini hatırladım. Ve bunları yaşarken yanında olmama ihtimalinin diğer tüm ihtimallerden daha zor olduğu kanaatine vardım. Deģil 120 bin, milyar dolar verseler ailemi bırakmam. Bi de şöyle düşünün biri size 120 Bin verip Aileni bırak dese bırakacakmısınız?.. Şu an yaptığınızın bundan farkı yok..

Demin yazmıştım ama yine yazayım gelin yapmayın hocam, vazgeçmeyin. Kız çocuk babasına çok düşkün olur, Masum, etrafındakileri yeni anlamlandırmaya çalışan bir yavruya bunu yapmayın. İlerde yapacağınız hiç bir açıklama onu tatmin etmeyecektir.

Yazdıklarım sizi ikna etmek için değildir, Dilerseniz az önce elektriğimin kesildiği mesajını ileteyim. Dilerseniz özelden icra dosyalarıni da göstereyim. Ki yazdıklarım, anlattıklarımın yüzde 1'i bile değil. Sağlık, sıhhat olsun gerisi hallolur Allah'ın izniyle.. Eee kesildi ne oldu, hayatta mı kuseyim Aileme bakamıyorum diye terk mi edeyim. Gururu bir tarafa bırakıp borç alıp ödeyecem.. En karanlık gecenin ardından bile aydınlık bir gün gelir. Elbet geçecek bu günler Belki Deler de geçer ama elbet geçer..