Berkayel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ayda %10.000 yapma ihtimaliniz her ay düzenli %10 kar etme ihtimalinizden daha yüksek. Böyle bir ihtimal yok hocam maalesef. Böyle bir bot olsaydı şu an yolda sadece Lambo görürdünüz Benim tavsiyem bunun reklamını yapan kişilere vs. asla inanmayın. Denemek isterseniz de sizin kararınız
_cihatayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir şey varsa izniniz ile bende alayım
tolgatarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğlencesine kendi yazdığım bir bot var, gelirleri henüz netleşmedi. Ama net %10 her ay mümkün değil, yatay piyasada çoğu bot bir kazanç elde edemez. Testleri bitsin sonuçları paylaşırım. Binance api üzerinden spoy yada future a , istediğiniz indicatöre bağlanabiliyor. Sadece eğlence...
beni yanlış anlamayın ayda %10-%20 kazandırıcak bot dediğiniz gibi olmayabilir fakat ayda %10-%20 kazandırıcak sinyal sistemi olduktan sonra onu bota entegre yaparsanız o zaman işte elinize bu bot geçer
2 maddede ele alalım
1.madde botun ne olduğunu kavrayalım botun amacı bize aylık pasif gelir yaratmak değildir veya bankaya para yatırmaktansa bota para yatıralım kesin daha çok kazanırız gözüyle bakılmamalıdır bu piyasada botların bulunmasının en temel 2 sebebi vardır birincisi botların duyguları yoktur insanların hatasını yapmaz ve ikincisi ise bu işe vakti olmayan insanların benim yerime al sat yapsın diye yapmış olduğu botlardır amaç zaten burda hedefte belirtilen kâr oranını yakalamak değil sizin yerinize al sat yapmaktır
2.madde botlar tek başlarına çalışabilirler şu fiyata düşünce al bu fiyata yükselince sat dersin ayrıyeten botlar indikatörlere ve sinyal sistemlerine bağlı biçimde çalışabilirler

burayı anladık isek şimdi anlatımın indikatör tarafından başlayalım
stokastik rsi indikatöründen örnek vericem hepimizin bildiği basit bir indikatör 1 günlük grafikte btc usdt paritesinde açtım

rsi 40.968'de al sinyali üretmiş 39.313'te ilk sat sinyalini sonra ise 2.kez 42.565'de sat sinyali vermiş ilkinde zarar ikincisinde kâr
2 sat sinyali ilk al sinyalini baz alıcak olursak %3.89 kâr etmiş
9 ocak tarihinde al sinyali üretmiş 1 şubatta sat sinyali üretmiş (23 gün)
9 ocaktan sonraki ufak bir nokta var al sinyali kısmına girmesine az kala tekrar uçmuş onu dahil edelim bakalım kaç kâr edicekti
o zamanda 34.322'de al sinyali üretmiş olurdu o zamanda bu al sat işleminde 23 günde %24 kâr etmiş olcaktı
buraya kadar herşey okey bakın sorun şu ki bunu bota bağladığınızda ve indikatörü bire bir entegre ettiğiniz zaman bu bot 40.968'de al sinyalinde alıp 39.313'teki sat sinyalinde satmış olcaktı ve siz zarar etmiş olcaktınız stokastik rsi al sat sinyali okuma kurallarından dolayı
hadi onuda geçtim 39.313teki sat sinyalinde elinizdeki malı sattığınız zaman gelen bir başka al sinyali yok.
rsi indikatörü üzerinde oynama yapıp neresi al neresi sat diye ufak değişiklikler yapsanız dahi bu seferde %24'lük yüksek kâr görebilceğiniz al sat sinyalini yakalayamayacaktınız çünkü rsi kuralları çerçevesinde teknik olarak bu grafikte 40.968 ve 39.313 dışında bir tek 42.565 sat sinyali var 34.322 al sinyali aslında al sinyali olarak değerlendirilemez siz bunu al sinyali değerlendirmesine koyarsanız bu sefer habire yanlış pozisyonlardam flood atar gibi alım atar olurdunuz

anlayacağınız indikatörünüz kaliteli olmazsa bota entegre ettiğiniz zaman çuvallamış olurdunuz.
şimdi gelelim diğer kısma sinyal sistemleri işte bu yorumu yapmamın ve %10 ile %20'nin teorik olarak mümkün olduğunu kanıtladığım kısım

ayın 26'sından 27'sine yani 1 gün boyunca vermiş oldukları sinyaller ben kaç saatte olduğu gözüksün 2 sinyali dışarda bıraktım
oranları toplayalım her birini satışını verdiğini var sayalım basit düz hesap tek günde %44.36 kâr etmişler bakın tek günde
tamam bir botumuz olur ne zaman al sat yapcağını belirleyelim diyelim ki %5 kâr yapınca elden çıkar o zaman ise 6x5'ten toplamda %30 kâr etmiş oluruz tek günde

uzun lafın kısası bahsedilen rakam her şekil yapılabilir
burda hocamızın araması gereken şey kaliteli bir indikatör yada kaliteli bir sinyal sağlayıcısı olmalı, bot değil.