Hocam öncelikle kwndinizi bırakmayın.Ben 5 yaşından beri annem ve babam tarafından terkedildim.Mesele para da dwğildi.Babaannem ve dedem büyüttü beni.14 yaşından itibaren de kendim hep yurtlarda yatılı okullarda kaldım.Üniverisiteye 422 puanla yerleştim ama okuyamadım.Hep çalıştım her yerde çocuk yaşta olduğum için hakkım yendi param kaldı.100 TL lik faturalarımdan dolayı bile icralık oldum.Şu an aktif 6 belki 7 icra dosyam var.Bu yaşıma dek anneler günü babalar günü bilmedim.Evlendim sadece bir imza attık eşimie.Ne düğün ne başka bir şey.Nikahıma bile kimse gelmedi sadece eşimin tarafı vardı.Bu yalnızlığı yaşatmayın hocam evladınıza.Şu an bir kızım var 2 yaşında.Son iki yıldır saçma bir şehirde günlük 70 TL ye 3 ay çalışabildim.İş bulmak imkansız yaşadığım yerde.Ama asla böyle bir şey aklıma gelmedi.Emin olun bir aileyi ayakta tutan şey para değil saygı ve sevgidir.Ne olursa olsun hep güzel düşünün hocam.Evlat 120 bin değil 120 milyar tl den bile kıymetli.Her şey gönlünüzce olsun hocam.