VolkanOzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili arkadaşlar, bu konuda mağdur olacağınızı düşünmemiştim çünkü çekiliş başlığında hediyeleri kazananlara alıcı ödemeli kargo ile göndereceğimi 2 defa belirttiğimi anımsıyorum.
Yine de bu konuda mağdur olduğunu, bilmediğini, canının sıkıldığını, kurallarda yazmasına rağmen etik olmadığını düşünen her kişinin mağduriyetini ödedikleri meblayı hesaplarına ödeyerek karşılayacağım. Bana özel mesaj ile hesap numaralarınızı iletebilirsiniz.
Bir dahaki sefere bir çekilişe katılırken katılım şartlarının neler olduğunu detaylıca okumanızı tavsiye ederim.
ben kargoyu ödedim .sırf mağdur olmayın diye.zarar görmeyin diye. kul hakkı yemeyim diye.

1.) siz kurumsal firmamısınız yoksa kurgusal firmamı. nasıl olurda bir firmanın kargo şirketiyle anlaşması olmaz.direk en yüksek fiyattan verir kargoyu. 1.600 gram ve çok az yer kaplayan ürün 70.56 Lira Tutarmı.
2.) Mamaların fiyatı tanesi 13-15 lira arası. 9 liraya verenide var. siz bunu toptan almış olsanız en güzel ihtimal 10 liradır kutusu 10X4= 40 lira eder. kargoda 30 etse. alsana 70 lira fatura.
3.) mamayı kutuya koyup yollamak çokmu zordu. en azından hava yastıklı baloncuklu poşete sarardınız.sıradan bir muşambaya koymuşsunuz direk yollamışsınız.kargo poşeti bile yoktu. ve 4 kutunun tamamıda hemen hemen her yönden ciddi derece yamuk ve ezik. nasıl patlamamışlar konserveler şaşırdım.

ben hakkımı helal ettim kargoyuda ödedim sorun değil.hesaba mesaba gerek yok. benden zarar görmenizi istemediğim içinde kargoyu geri yollamadım. kul hakkı yemeyeyim beddua felan almayayım diye.