Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-----

Ben de diyorum ki "Gizli Hikaye İzleme" yapabilmeniz için hesap bağlamak zorunda olmanızın nedeni "xıshz" hesabını siz takip ediyorsunuz veya herkese açık ama takip etmiyorsunuz atıyorum gizli veya değil sadece izlediğiniz hikayenin karşı tarafta izleyenlerde gözükmemesini sağlıyor. Burada kuramadığımız bağlam dediğiniz konuda şu; "Karşı tarafın haberi olmadan o hikayeyi izleyeceğim kişinin hesabı gizli ise gökten zembille mi inecek hikaye " Gizli hesabın hikayesini de gösteriyoruz demelik bir olay yok.

sizinki herhalde adam diyor siz manuel takip atıp adama iletiyorsunuz
Gadasını aldığım, güzel insan bak bende diyorum ki hani konuda
Alıntı
"www.stalking.app sitesinden Instagram hesabı bağlamadan gizli profilleri görebiliyorsunuz. Hem hesabınızın kapanma ve çalınma riski ortadan kalkıyor hem de çok geniş veri tabanı ile aradığınız kullanıcıları %85 oranında bulabiliyorsunuz. "
şu ifadeyi yazmışsınız ya şifre vermek durumunda kalınan bir nokta varsa hani insanlar dikkat etsinler diye uyarıyorum. Bu tarz sistemler official api üzerinden işlemediği için hani bir yerde şifre isteniyorsa dikkat etmek lazım ya, o yüzden forumda ki arkadaşlarımızı bilgilendiriyorum, nasıl çalıştığını anlatıyorum. Neyse daha fazla yazmayacağımda her şeyi de uzatmayın. Uygulamayı kötülemedik durumu anlattık sadece, insanlar neye para verdiğini de bilmesinler mi kötü mü ettik