Akıl, ahlak , karakter yoksunu ve üçkağıt peşinde koşan insanları görmek zorunda değilim
Boş yapanı, ne dediğini bilmeyeni, iki mesajından biri ötekileştirme kutuplaştırma olanı, saygısız olanı, ne kendine ne bir başkasına faydası olmayanı, bir birini kazıklamaya çalışanı, forumu siyaset meydanı olarak göreni direk engelleyip üzerini çizip geçiyorum..
Forumda hep kendine saygı gösterilmesini isteyen ve yazdıklarının doğru olduğuna kendiside inanmayan ama karşıdakinin inanmasını bekleyen şahıs sayısı çok
Özellikle insanları Dinine, diline, ırkına göre ayırıp ötekileştirip kutuplaştıran insanlarda çok fazla.. R10 gibi bilgi deposu hazine sandığı bir başka platform yok arkadaşlar.. Her zaman söylerim r10 bir hazine sandığıdır açmasını bilene
Kıymetini bilelim bu platformun..
Birde karşıdakinin ideolojisine, görüşüne, fikrine, düşüncesine saygısızca yaklaşıp kendini üste çıkarmaya çalışanlar şahıslar var.. Bu sebepten hem kendine hemde başkasına saygısı olmayan herşeyi bildiğini sanan aslında hiç birşey bilmeyen, tartışmanın seviyesini bile kendi seviyesine indiren insanların çoğunu engelledim özellikle siyasi konulardan ve siyasi provoke konularına destek olmalarından sebep.. Daha yaşı oy kullanmaya bile yetmiyor ve hayatında oy kullanmamış şahısların siyasetin S sinden anlamayan insanların içi boş siyasi konularını görmekte cabası
Mesela bu tür şahısların forumda açtığı konulara bakın hep aynıdır işi yok canı sıkılıyor yapacak birşey bulamıyor ne yapayım diyor dur hemen siyasi bir konu açayım veya siyasi bir haber ekleyeyim de ortalığı karıştırıp provoke edeyim kafasında olan insanlar.. Bu şahısların açtığı konulara bakın hep aynı kafa aynı zihniyet
Bu şekilde kendine bile faydası olmayan şahısların bir başkasına faydası olabilir mi???
Bir başka konu Çocuk daha 16-7 yaşında kalkıp forumdaki abisi babası yaşındaki insanlara atar yapıp gider yapıp saygısızlık yapıyor halbuki karşısındaki insan bilgi deposu samimi olup bu insanla dost olacağına üç kağıt yapmaya çalışıyor
Forumda o yaşlarda aile terbiyesi almış saygılı hakka hukuka önem gösteren iş yapmaya çalışan para kazanmaya çalışan kardeşlerin yeri apayrı..
Keşke birde engellediğimiz kullanıcıya ait hiç birşeyi görmesek ne kadar güzel olur.. Şahısı engellemişim ama gelip açtığım konuyu okuyabiliyor konuma yorum yapanları görebiliyor.. Engellemek sadece profilini gizlemek olmamalı
Kişiyi engelliyorsan eğer açtığın hiç bir konuyu okuyamamalı, forumda açtığı konular karşına çıkmamalı..
Bu mesajı attığınız için teşekkürler, ayrıca forumdaki bir moderatör bu sebeplerden birini engellediğimi yazdığım için bana 1 gün ceza vermişti. Konu ile çok ilgilenmedim ancak heralde fake hesabı filandı bilemiyorum. Açıklama da zaten şaka gibi
15/09/2021 Tarihinde Banlandı
Üyeleri ötekileştiren/kutuplaştıran yorumlar yasaktır. Özgür bir şekilde seçim yaptılar diye engel atmak veya engel atmaya davet etmek yanlış. https://www.r10.net/1080958753-post73.html
Banın Açılacağı Tarih: 17/09/2021