Eds big boss pro kullanıyorum.Tavsiye ederim ama bu paralara değer mi diye sorarsan değmez.
Alüminyum nargile takımı da tercih edebilirsin.İçiminde sorun yaşamazsın.
Kahveci takımı almamalısın.Kahveci takımı alıyorsan farklı tütünler deneyemezsin.Örneğin nakhla şeftali seviyorsun diyelim ve bunu
hep içiyorsan tercih edebilirsin.O yüzden ilerde 2. takımın olarak düşünebilirsin.

Marpucu silikon marpuc almak zorundasın ki farklı tütünler içebilesin.

Sonrasında bilirsin ama bilmeyenler için yazıyorum; bir tane kefo marka köz yakma makinesi alırsın.(5 dakikada közler hazır )
Kömür çok önemli,asla ucuzuna kaçmamalısın.Kefo xl veya one nation alabilirsin.( one nation çakması çok uğraşma bence direkt kefo'nun kendi sitesinden al )
Kömür uzun süre yanık kalması ve tütünün de direkt yanmaması için folyonun üstüne koyma.Közlük al ki sıcaklığını kömür korusun ve seni uğraştırmasın.Max performans içebil.
Sana közlük için de babil kubbe öneriyorum.Babil kubbenin altına da her lüle uymaz.Yine sana güzel bir lüle öneriyorum.
Yıkadıktan sonra koku tutmaz ve farklı tütünlerle kullanabilirsin.Delikli lüle olduğu için tadı daha iyi verir.
Lüle de Solaris marka.

Bilen de bilmeyen de yazıyor ben sana hazır cevap vereyim dedim yorumları cok okumadan.18 senelik içim tecrübemiz var