Valla hocam 6 yıl önce sigarayı bıraktım o günden beri hergün nargile içiyorum

Cafede sürekli nargile içmenin maliyeti gerçekten çok fazla oluyor. 1 nargile olmuş 55 lira. Hergün 55 lira vermek insanın zoruna gidiyor. Takım önerisi olarak içtiğin nargileye göre değişir açıkcası. Duman olsun yeterli dersen sıradan bir takım alabilirsin. Fakat ben gurmeyim kardeşim diyorsan Eds'nin takımlarını alabilirsin. Oldukça performanslı bir üründür. İçtiğin tütünün tadını sonuna kadar alırsın. Ben anason içiyorum. Uzun süre kahveci takımı kullandım. Tadını oldukça iyi veriyor. Fiyat performans için ortalama bir konya takımı alabilirsin. Marpuç önerisi olarak eğer anason içiyorsan kesinlikle oturmuş marpuç öneririm fakat sık sık değiştirmeni de öneririm aynı şekilde. Uzun süre içildiğinde içindeki mukavva eriyor resmen

Special içiyorsan yaz aylarında fresh tütünler için buzlu marpuç, normal zamanlarda silikon marpuç kullanabilirsin. Kafa olarak da yine anason içiyorsan toprak kafa, special içiyorsan porselen lüle kullanabilirsin. Son olarak tütün önerisi olarak buzlu marpuçla İzmir romantik içebilirsin oldukça keyiflidir. Jibiar Plombir blue'de önerebilirim