Site adresi: gorevevin .com (Domain mükemmel)
Sitenin aylık getirisi: Kendi işlerim için kullandım, forumdan maps siparişleri aldım. (Geliri yoktur ilgilenirseniz kazanırsınız) Sitenin açılış tarihi: 14.01.2022 DA / PA Değerleri: Bilmiyorum Kategori, sitenin içeriği nedir: Görev Sitesi (Görev Yap Para Kazan) Günlük hit sayısı: 5 - 30 Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 Youtube - %10 Telegram ) Youtube ve Telegram 'a reklam tanıtım çalışması yaptırıldı. Domainin Yaşı: 9 Ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile birlikte satılık Hosting dahil midir: Hayır ama bir kaç gün idare edebilirim. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Fiyat :
1.300 TL (Teklifleriniz varsa iletebilirsiniz.) Ekstra Bilgiler 420 Üye bulunmakta ve toplam da
2054 görev onaylanmıştır. (Tamamen kendi işlerim için kullandım ve ödemeleri sorunsuz bir şekilde yaptım.)
R10 'dan 3 farklı kanala reklam/tanıtım verilmiştir. (Siteyi alan kişiye de onların kanal/video adresini paylaşırım.)
Awarder - Görev Yazılımına buradan göz atabilirsiniz. (İndirimli 1.000 TL 'e satılmaktadır.) Gece/Gündüz konu tasarımına buradan göz atabilirsiniz. (Siteyi alan kişiye hediye edilecektir.)