Yurtdışından misal veriyorum bir bardak tedarik ediyoruz. 10 farklı tedarikçi ürünü getirip Türkiye'de satıyor.
Kendi markamızı da tescil etmişiz diyelim. Bu bardakların kendi markamızla satışa sunulması ve resmiyete kazandırılması için ne yapılmalı bilen var mı
Hepsiburada üzerinde aynı buyboxta olduğumuz bir satıcı, ürünü izinli yapmış ve kendi markasını eklemiş ürüne. Yani ürünün orjinal markası değil aslında. Bizim satışımıza izin vermiyor Hepsiburada. Bu markadan izin alman veya fatura sunman lazım diyor. Fatura sunuyoruz ama bu marka sahibinden almamışsın farklı bir yerden satın almışsın diyor.
Ürün ise başta belirttiğim gibi farklı tedarikçiler tarafından Türkiye'ye getiriliyor ve ülkemizde üretimi yok. Yurtdışından ise markasız olarak geliyor. Önüne gelen bu benim markam diyip ürünü satıyor. Satıcının biri de çıkmış farklı kişinin satışına aynı buybox altında izin vermiyor. Tabi biz de ayrı olarak açacağız.
Olayı bir türlü kavrayamadım çok saçma geldi Hepsiburada'nın yaptığı. Bir fikri olan var mı