LOGOLAR 'On numara beş yıldız' öncelikle dile getirmeden edemedim, grafiker olmayan bir arkadaşıma göre, süper! Tebrik ederim.
Durum hakkında alan adları ;
112pet.com - Acil Pet tarzı diye kullandığınızı varsaydım hocam, ederi ; 'xxx TL'
vet112.com - 'xx TL'
veteriner112.com - 'xxx TL'
petshop112.com - 'xxx TL'
hekim112.com - 'xxx TL'
Hocam bu alan adlarını ne akla hizmet almıştınız? Amaç veya gâye tam olarak ne idi değerli hocam?
Alan adları adına hayırlara vesile olmasını dilerim.
3 yıldan uzun süredir evcil hayvanlar ile ilgili iki içerik yayınladığım sitelerim var, miyavliyo.com, wisekitten.com, kedicinsi.com bunların arasında. Bu domainleride gelecekte değerlendirmek için belki lazım olur diye aldım zira domain bulmak çok zor.
Online PetShop açmak vardı kafamda ama benlik bir iş olmadığına karar verdim, o yüzden 112pet.com ve paravan blog olarak içerik yazıp bağlantı vermeyi düşündüğüm
petshop112.com'u artık elimde tutmak istemiyorum. vet112.com'a ya da veteriner112.com'a veterinerler ile ilgili içerikler yazmak ve veterinerler için sayfalar oluşturmak istiyordum. Bir nevi firma rehberi'nin veteriner odaklısı. Hekim112.com'u da aklıma geldi diye aldım
112 acil numaralar olduğu için her sektöre uyuyor. Mesela Online PetShop için mükemmel bir soloğan yazılabilir, 112'nin insanların aklında hızlı algısı yaratıyor ki bu kargo için güzel bir sinyal olur. Bu arada ben mi yanlış anladım hocam, vet112.com için kayıt parasının altında değer biçmişsiniz diğerleri de zararı satış gibi? Bu kadar değersiz mi bu alanadları?