bu konu da belediyeler artık göz yummuyor, hepinizin aklında olsun. biraz duyarlı olalım.
sokak da ağızlıksız yasaklı ırk mı gördünüz, 50 metre ilerliyosun, 155 i arıyosun, durumu anlatıyosun seni yönlendiriyorlar.
tekrar bu risk ile karşılaşmıyorsunuz ve hayatınızı bir tehlikeden daha koruyorsunuz.
sizi tekrar aramıyorlar, ihbar etmeniz var olduğunu belirtmeniz yeter gerisi onların vazifesi.
ihbar edenin bilgilerini paylaşamazlar içiniz rahat olsun.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetine saygım var ancak bilmenizi istiyorum ki bu size veya çevrenize bir kusur işlemeseniz de dokunabilecek bir risk
Polis ne kadar sürede geliyor hocam
size bir olay anlatayım evde hastamız var acilen işten taksiye atladım geldim arabaya binip hastaneye gidicez bi baktık garaj kapısına araba park etmişler bildiğin adam arabayı garaja sokmuş gibi park etmiş
Polisi aradım beni trafik polisi yönlendirdi sizi dönecekler dedi bekle bekle arayan yok bekle bekle arayan yok
En son taksi ile hastaneye gittik
hastanede biri aradı polisim ben şikayetiniz diye rahat 40 dakika geçmişti dedim böyle böyle durum
Foto atın dedi ve plaka ile arkadaşa ulaşcaz söyleriz ordan çeker dedi tamam dedim
Hastanede tedavi uygulandı geri geldik adam hala orda araba duruyor
Adamı bulamadık neyse ertesi gün yine aynı yere bırakmış bu sefer yine whastaptan foto atan diyen polise foto attım
Sonra aradım buyrun filan dedi dedim dün foto istemiştiniz garaja park eden araç için yazdım bugün de park etmiş dün uyardınız mı dedim
Ben bugün çalışmıyorum devriye çalışıyoruz günde kaç tane şikayet alıyorum biliyor musun diyip bir de tersledi beni adama da ulaşmamışlar
Adam hala aynı yere ısrarla park ediyor bugün bile kaç kez cimere yazdım kaç kez polis aradım ben bilmiyorum adam nüfuslu biri mahallede
İnanın böyle adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz polise zerre güvenmiyorum özellikle istanbul'da
Bunu yazarken bir bildiğiniz mi vardı hocam polise yazın dediğiniz bir yöntem mi var acil mi demeliyim tam olarak ne yapmalıyım
Teşekkür ederim