Hocam itirazlarada robot bakiyor, bu konularda teknoloji cok gelisti artik. Yoksa dusunun butun dunyada kac tane farkli dilde gunde kim bilir ne kadar itiraz formu gonderiliyor, 10 bin kisi ise alsalar bakamaz o kadar itiraza.
Hocam robot bakıyorsa 12 gün boyuca neden cevap verilmedi

bi tane daha gönderdim oda 4 günü geçti bi gelişme yok. Bu işin sermayesi bu zaten hesap optimizasyonu ve sorunlarda müşteriyle ilgilenmek. Her ülke için destek ekipleri var. Bu ekipler anladığım kadarıyla kademe kademe. Normal tel ile sadece optimizasyon desteği , hatalara bakan kişilerle iletişime geçiyorsunuz. Askı için hiç bir şekilde konuşturmuyorlar kimseyle. Herşeyi geçtim kimisi bir belge göndermeniz gerekmez kimisi de bişeyler yazarsanız kalkar diyor. Arkadaş madem robot bakıyor bi taktik söyleyin aynı kelimeleri yazalım askıdan kurtaralım hesapları

Yok hocam ben inanmıyorum sistemin tamamen yazılımdan olduğuna. Robot şüpheli bi ip , mac adresi , cihazda hadi askıya alır da askıdan kaldırmak için askıya aldığı kişinin google ads'nin güvenlik açıklarını çözmeye çalışmadığından nasıl emin oluyor da askıdan kaldırıyor? Veya çalıntı kartla işlem yapılıp yapılmadığını nerden anlıyor da hesabı askıdan kaldırıyor? Bence yazılım işin şüpheli tarafında , güvenlik işlemleri mutlaka insan tarafından sağlanıyor.