Cihaz İzmir'de yeğenimdedir.
İzmir için elden teslim, diğer şehirlere önce ödeme sonra kargo şeklinde anlaşma yapabiliriz.
Mantıklı tekliflerinize açığız.
Direkt sarı sitedeki açıklamaları yazıyorum, aklında başka soru olan varsa sorabilir
Foruma özel fiyat 20.000 TL dir.
Cihazda sıvı soğutucu takılıdır, markasını akşam bakıp söyleyecek bana.
Sarı site linki KREDİ KARTI İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ TOPLAMA BİLGİSAYARLAR İLE KIYASLAMAYINIZ, MARKA BİR KASADIR. VATAN BİLGİSAYARDA DAHA DÜŞÜK İŞLEMCİ,SSD VE RAM OLAN MODELİ 42.000 TL 'DİR LÜTFEN ONA GÖRE TEKLİF VERİNİZ. HP Omen Gaming ve Render PC
Sistemim eşsizdir. RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 KLAVYE ( 2.000 TL ) RAZER MAMBA KABLOSUZ FARE ( 1.250 TL ) HEDİYE EDİLECEKTİR.
Oynayamadığınız oyun yok.
Herhangi bir ısınma sorunu, kasma sorunu, yüksek sesli çalışma sorunu kesinlikle yoktur.
NVIDIA Gtx 1070
16 GB 2400 RAM
Intel i7 9900K 9. Nesil İşlemci ( SIFIR ALINDI FATURA KUTU DURMAKTADIR )
2 TB Harddisk
256 GB SSD
AOC 21.5 1ms 75hz Gaming Monitör
Yanında termal macunda vereceğim isteyen arkadaşlara teslim etmeden önce termal macununu yenileyebilirim.
Düzenli olarak 3-4 ayda bir kez termal macunu yeniledim. Overclock kesinlikle yapılmadı. Doğru düzgün kullanmadım bilgisayarı o yüzden satıyorum.
Bilgisayarıma kefilim hiç bir sorun çıkmaz. İlk sahibiyim. Resim temsilidir. Kasamda ezik çizik herhangi bir deformasyon yoktur.