@YaOfKerem; bu arkadaşın belirttiği yer mersinin en güzel en popüler ikinci sahiline sahip. şimdi tenhadır biraz. mevsiminde iğne atsan yere düşme derler ya öyle kalabalıktır. ama mesafesi çok uzaktır mersinin en sonları diyebilirim. zaten ondan ötesi silifke taş ucu. ve mersinin en güzel denizine sahiline sahip arfodit tisan boğsak koyu adaları var.

kız kalesi mevki var ama orasıda size uzak gelir. bunun haricindekiler zaten hep kendi sahili olan yazlıkçılara ait site plajlarıdır. Limonlu mevkiside güzel.

ben uzaklığı önemsemiyorum derseniz susanoğluna gitmelisiniz. kendi sahili güzel ve ayrıca aynı mevkide yapraklı koyu var.ikisinide görmüş olursunuz bu mevsimde görmek daha güzel tenha olur. profilinzie bakınca son bir dip not ekleyeyim dedim.

silifkenin taşucu tisan boğsak adalarının sahillerinde ve yazlık sitelerinde Kayserili ve Ankaralı Bulabilirsin. diğer her yerde daha çok adanalı ve mersinli vardır ama tisan ve boğsaka daları sahilerinde yazlık sitelerde kayserili ve ankaralı var. bir kere gitmiştim tekne gezisiyle şaşırmışdım ADANA lıya rastlamadım Ankara ve Kayserili vardı diye anımsıyorum bayağı